Persoonlijke Zorg

Ik ben Petra Groeneveld-Bouwmeester en ik heb mijn eigen bedrijf opgezet en ben rustig aan uitbreiden.

                                               Zorg van Petra

Bestaat sinds september 2017 en ik ben in die tijd gegroeid in kennis en kunde over diverse ziektebeelden bij verschillende doelgroepen en hoe dit voor elk persoon verschillend ervaren wordt. 

Mijn doel is, nog steeds, om mensen binnen hun mogelijkheden zo goed mogelijk voor zichzelf te laten zorgen en daar ondersteunen waar in het lichamelijke, geestelijk en/of maatschappelijk gebied tekort ontstaat. Of om de mantelzorger hierin te ontlasten. Dit op de plek waar de zorgvrager woont!

Door mijn ervaring met het werken op deze wijze heb ik persoonlijk een aantal verbeteringen met betrekking tot de aandacht die er mag en moet zijn voor mensen met een hulpvraag kunnen bewerk stellen. Wat door cliënten en mantelzorg als fijn wordt ervaren, als mede door de bedrijven waar ik voor werk.

De meeste energie krijg ik van het bieden van ondersteuning op het medische vlak, zodat mensen met mijn hulp in hun eigen woonomgeving kunnen wonen en de mantelzorg ontlast wordt daar waar die dat willen. Ik ben een sociaal menstype en werk graag voor en met mensen. Ik heb ervaring met de zorg in en aan huis, in het verpleeghuis, het geven van instructie en technisch (voorbehouden) handelingen. Mensen die mij goed kennen vinden mij betrokken, zelfstandig, actief, ambitieus, doelgericht  en goed geïnformeerd. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren, uit te zoeken en er mee aan de slag te gaan. Ook het anderen aanleren van vaardigheden doe ik graag.


U kunt contact met mij opnemen door een e-mail te sturen naar: ZorgvanPetra@ziggo.nl

Als u de privacy verklaring wilt lezen kunt u mij mailen en zorg ik dat u deze ontvangt.